Wrap Academy

Wrap Academy Danmarks eneste uddannelsescenter
for 3M Endorsed kurser.

 

sign service har i mange år gennemført folie- og filmmonteringskurser og i foråret 2018 etablerede vi et særskilt uddannelsescenter "Wrap Academy" i en helt ny specialindrettet bygning, på samme adresse som sign service.

En af årsagerne til etableringen af Wrap Academy er at markedet for folieindpakning af biler bliver stadig mere omfattende – og kræver man holder sig opdateret på alt fra materialer til monteringsteknikker.

 

Nye avancerede folier giver store muligheder – og det kræver uddannelse!

 

Indpakning af biler bliver mere og mere populær – vi har hidtil kun set toppen af isbjerget. Der ligger et meget stort marked her  - og derfor er det vigtigt at få uddannet kompetencer til  fremtidens bilindpakninger.

 

Ligeledes går udviklingen af vinduesglas og vinduesfilm stærkt, derfor har vi sammen med 3M i 2023 udviklet en uddannelse der samler den viden der er nødvendig for at kunne rådgive og monterer den rigtige film på det rigtige glas. Et rigtigt valg af film, om det er sol- eller sikkerhedsfilm, giver et hurtigt og effektivt resultat, mens en forkert film kan beskadige det glas den monteres på.

 

 

Danmarks eneste uddannelsessted for 3M Endorsed kurser.
 

                              
 

Ud over 3M Endorsed uddannelse i bilindpakning og vinduesfilm vil der naturligvis også kunne tilbydes uddannelse i alle andre former for folieering, hvad enten det er på vægge, glas, gulve, både etc.

 

Wrap Academy har tilknyttet en fast, dygtig underviser, som er specialuddannet på dette felt. Uddannelsen bliver certificeret – og er udviklet og godkendt i samarbejde med vores film og folieleverandører. De nye lokaler er beregnet til både undervisning og hands-on læring for både skilte-folket, skilte-tekniker elever m.fl.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvis du vil være blandt de første der for mere information, om vores Wrap Academy.

Kommende kursusdatoer
 

Kontakt wrapac@sign-service.dk for tilmelding, eller ring til Steffen Færgemann 7589 9200

21. August
Grundlæggende Solfilm
27. og 28. August - 3 pladser tilbage
Basic Wrap
3. og 4. September
3M Endorsed Vehicle Advance - del 1
11. Sepetember
Grundlæggende Folie kursus
8. og 9. September
Basic Wrap
2. og 3. oktober - IKKE flere pladser
3M Endorsed Vehicle Advance - del 1
23. og 24. oktober - IKKE flere pladser
3M Endorsed Vehicle Professional - del 2
6. og 7. November
Basic Wrap
12., 13. og 14. November
3M Endorsed Building Window Film
26. November
Grundlæggende Solfilm
4. - 5. og 6. December - IKKE flere pladser
3M Endorsed Building Window Film
3M-780mC-reflective-film-AX5-01.jpeg ext.jpeg IJ180mC_3M.jpg Y3M297.jpeg IJ180mC-114_Lambo_desert2.jpg IJ180mC_family_DesertFog_brochure_cover_image.jpg